maanantai 22. lokakuuta 2012

Uusi blogi avattu ja muitakin muutoksia tapahtunut elämässämme

Hei!

Avasin nyt uuden blogin. Ensin tietysti tappelin tuon ulkoasun kanssa ja ulkoasu ei ehkä vielä ole se millaiseksi sen haluan, mutta saa nyt tämän kerran välttää. Vuosi on vierähtänyt nopiasti. Koira rintamalla on tapahtunut sen verran uutta, että äitini kävi hakemassa Hollannista Niitin kasvattajalta uuden fieldi pojan piristämään elämäämme. Tämän pojan kutsumanimi on Lieven ja virallinen nimi on Prins Lieven For Fortune-Favoured. Samalla reissulla tuli myöskin samasta pentueesta narttu pentu Kajaaniin äitini ystävälle. Pääsinkin näkemään molemmat pupsit saman aikaan ja olivat aivan ihanan reippaita, vaikka heillä oli takana monen tuhannen kilsan lento ja siihen päälle vielä autolla ajo helsingistä Kajaaniin.

Näyttelyissäkin ollaan pyörähdetty ja viimeksi viime viikonloppuna olimme Hyvinkäällä Spanieliliiton pääerikoisnäyttelyssä. Fieldejä oli tuonne ilmoitettu 43 :O Aikamoinen määrä oli kyllä ja oli hienoa nähdä erilaisia fieldejä. Mukana meillä oli Niitti, Mocha, Ransu ja Hilla. Ja tulokset menivät näin. Hilla (Taliesin's Floralia) EH4, Hillalta puuttui eturinta ja tottumus tuomariin :D Ransu (Taliesin's Auriel) ERI1,SA, Rapotius raporallaa meni todella hienosti vaikka vähän jänskätti, ko ei ollu omistajaperhe mukana. Niitti (My Boy Unique For Fortune-Favoured) ERI1,SA,PU1,ROP!!! Jippii, viime vuonna samaisessa näyttelyssä Niitti oli VSP ja Tiian Stella ROP. Tänä vuonna menikin sitten toisin päin. Niitti oli ROP ja Stella VSP. Sitten Mochan jälkeläisryhmä jossa oli Hilla, Ransu, Pepe(Didicom's Hen Luxovius) ja Poju (Didilcom's Hen Atepomarus), KP,ROP-jälkeläisryhmä, BIS3 jälkeläisryhmä. Kannatti ajella yötä vasten Hyvinkäälle ja sitten samalle iltaa vielä takaisinkin =)

Olemme nyt muuttaneet koirien kanssa uuteen asuntoon. Nyt on parempi paikka koirillekkin ja pääsevät juoksemaan vapaana niin paljon kuin haluavat. Muutimme tässä kontiomäessä omakotitaloon, joka ei ole ihan kylän tuntumassa ja tässä ympärillä on metsää ja peltoja, joten koirien on hyvä juoksennella täällä =)

Nyt menenkin sitten vielä purkamaan muuttalaatikoita ja kirjoittelen paremmalla aikaa lisää kuulumisia kuvien kera =)

Henriikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti